Investor relations

Ett entreprenöriellt svenskt SaaS-bolag med hög passion 

planacy-logo-horizontalCreated with Sketch.

Om Planacy 

Planacy är ett svenskt SaaS-bolag som utvecklas efter visionen att effektivisera ett mer datadrivet och prediktivt arbete med finansiell planering. Vi bidrar till bättre planerade och mer framgångsrika företag och verksamheter genom mer kvalitativt och värdeskapande arbete med den finansiella planeringen och styrningen 

Med ett kompetent och passionerat team, ett brett och progressivt partnernätverk och en innovativ och kraftfull plattform tillsammans med en på marknaden oslagbar leverans har vi etablerat oss som den svenska marknadens ledande best-of-breed plattform för budget, prognos och planering. Med ett genomgående fokus på enkelhet, skalbarhet och tillväxt har vi intensifierat utvecklingen för att nå målet om att bli en kategoriledare på den europeiska marknaden. 

Bli delägare! 

Planacy ägs och drivs av erfarna och starka entreprenörer och grundare. Sen 2020 finns dessutom närmare 10% av ägandet i bolaget på Pepins där bolaget handlas vid fyra tillfällen per år. Vill du vara med på resan? 

Läs mer hos Pepins

– Planacy drivs av passion!

”Med en innovativ plattform och dedikerade partners bidrar vi till bättre planerade och mer framgångsrika företag. Tillsammans bygger vi ett skalbart, svenskt SaaS-bolag med attraktiv tillväxt, lönsamhet och värdering”.

Jimmy Stenqvist Evegård
VD

Nyheter från Planacy

Vill du veta mer?

Kontakta oss Besök Pepins