Förenklar datadriven finansiell planering

Med Planacy arbetar ni mer effektivt och datadrivet med era budget, prognos och planeringsprocesser. Öka engagemang och ägandeskap samtidigt som ni minskar administration och höjer kvalitén på arbetet.

Boka ett möte!

Minimera det manuella arbetet och förbättra den finansiella prognosen 

Minimera det manuella arbetet med finansiell planering och huvudvärken den leder till, med den skandinaviska marknadens ledande plattform för datadriven budget, prognos och planering. Vi strömlinjeformar och effektiviserar de finansiella planeringsprocesserna för både tillväxtbolag, samt medelstora och stora företag från en rad olika branscher. Med kraftfull teknologi och anpassningsbara moduler möjliggör vi ett mer drivarbaserat och kontinuerligt arbete som skapar högre engagemang och ägandeskap i verksamheten.  

Strömlinjeformat

Strömlinjeformat

Datadriven

Datadrivet

Värdeskapande

Värdeskapande

 

Så fungerar Planacy

Kika på vår korta demo och ta del av hur ni förenklar och strömlinjeformar ett mer datadrivet arbete med finansiell planering. 

Inte övertygad på 2 minuter? Se en längre demo on-demand via knappen nedan.

Se demo

Ett kraftfullt planeringsverktyg

Minska huvudvärken med ökad automation och högre kvalité 

Planacy förenklar ett datadrivet arbete med budget, prognos och planering. Optimera er finansiella planering med kraftfulla och anpassningsbara moduler, samt smart funktionalitet för drivarbaserad prognostisering. Med Planacy minskar det manuella och repetitiva arbetet samtidigt som verksamhetens engagemang och ägandeskap ökar.

  

on-boarding-planacy-implementation

En trygg och snabb onboarding

En vanlig rädsla när man ska investera i ett nytt verktyg är att processen är kostsam, krånglig och tidskrävande. Med Planacy kan ni förvänta er en trygg och snabb onboarding. Tack vare våra kraftfulla moduler och anpassningsbara plattform kan Planacy implementeras för er verksamhet på några veckor. Detta ger er en skräddarsydd plattform som ni kan växa med och som underlättar er finansiella planering.

Ta kontakt idag! 

Låt oss visa hur Planacy kan optimera och effektivisera ett mer datadrivet, värdeskapande och frekvent arbete med er finansiella planering.

Boka demo 

Planacy på 9 minuter

Fyll i dina uppgifter nedan för att se vår 9 minuters demo.