Vi på Planacy är oerhört stolta över våra partners som på ett utomordentligt sätt bidrar till vår framgång. Vi är väldigt tacksamma över det fantastiska arbete de utför. Varje år delar vi därför ut priser till de som utmärkt sig lite extra, inom kategorierna: Partner of the Year, Rookie Success of the Year och Customer Deal of the Year. Nedan finner du 2018 års vinnare och motiveringarna till priset.

Först men absolut långt ifrån minst:

Genom en exemplarisk tydlighet i sin kommunikation av Planacy på hemsidan, hög säljaktivitet och dedikerade konsulter har de vunnit förtroendet hos en mängd nya kunder under året. De har även breddat Planacy hos befintliga kunder och utökat kundvärdet. Genom kompetenta och vetgiriga konsulter har de dessutom på ett föredömligt sätt bidragit till utvecklingen av Planacy plattform. Stort Grattis till Planacy Partner of the Year 2018 – Millnet BI.

Vi har vunnit ett flertal otroligt duktiga partners under året som alla kommit igång väl med Planacy som en del av sin affär:

Som experter på Business Intelligence och Data Analytics har man kompletterat sitt befintliga kund- och värdeerbjudande med Planacy. Med en tydlig kommunikation av värdet med Planacy och hög ambition om att skapa en framgångsrik Planacyaffär har man på ett bra sätt visat sig kunna leverera brighter businesses med en mer värdeskapande budget, prognos och planeringsprocess – både för befintliga och nya kunder. Grattis till Planacy Rookie Success of the Year 2018 – Sparks!

Och vad gäller att leverera värde så sticker alltid några affärer ut lite extra under ett år:

Som helt ny Planacypartner lyckades man inte bara genomföra sin första Planacyaffär på ett framgångsrikt sätt med bra implementation, högt kundvärde och nöjd kund, utan lyckades dessutom leverera årets mest värdefulla Customer Deal. Grattis Drake Analytics till utmärkelsen Planacy Customer Deal of the Year 2018.

Avslutningsvis vill vi tacka samtliga våra partners för ert förtroende, engagemang och driv. Vi ser fram emot långa och framgångsrika samarbeten med er alla!

Planacy har valt att samarbeta med de mest progressiva konsultbolagen inom business intelligence och verksamhetsstyrning, som vill bidra till mer framgångsrika företag genom enklare och mer värdeskapande budget, prognos och planering. På så vis får våra kunder en partner med hög kompetens inom både budget-, prognos- och planeringsprocesser samt inom Business Intelligence och Analytics. En partner med djup kompetens tillför stor verksamhetskunskap och levererar maximalt kundvärde genom effektiva och integrerade processer.

Läs mer om våra partners

Planacy-Priser-2018

Relaterade inlägg

Vill du veta mer?

Planacys planeringsplattform kan integreras och anpassas efter din verksamhet.

Kontakta oss Karriär