Partner summit 2019

Vi på Planacy är som alltid otroligt stolta och glada över att samarbeta med våra fantastiska partners. För andra året i rad har vi valt att samla våra partners dela ut priser till de som utmärkt sig lite extra under året. Priserna delades ut på vårt Partner Summit 2019. Precis som tidigare år delar vi ut priser för Rookie Success of the Year, Customer Deal of the Year och Partner of the Year, men i år har vi även utökat med Partner Developer of the Year samt Growth Partner of the Year. Nedan finner du 2019 års vinnare och respektive motivering till priset! 

Rookie Success of the Year

Med lång expertis inom budget och planering – och som den första Planacypartnern med ett renodlat fokus på Microsofts produktsvit – har denna partner under året kompletterat det befintliga kund- och värdeerbjudandet på ett framgångsrikt sätt. Genom en stark dedikation att ta till sig av Planacy och skapa en växande affär har partnern vunnit flera värdefulla affärer, med smak för mer. Grattis Business Vision!

Customer Deal of the Year

Denna lysande säljstjärna på Planacys partnerhimmel har inte bara levererat flest licensaffärer under året, tillsammans med sitt team har denna person också med en envishet levererat årets mest värdefulla Customer Deal. Grattis Håkan Hellmér på Millnet BI!

Partner Developer of the Year

Som tidigare ensam Planacykonsult hos partnern har denna person varit starkt bidragande till att vinna två nya väldigt värdefulla Planacykunder. Personen har också implementerat och konfigurerat dessa kunders komplexa Planacymiljöer på ett framgångsrikt sätt och samtidigt visat en signifikant utvecklingskurva. Med tips och idéer har denna person dessutom varit bidragande till den fortsatta produktutvecklingen. Grattis Magnus Bergh på Drake Analytics!

Growth Partner of the Year 

Denna partner har under sitt tvååriga samarbete med Planacy framgångsrikt breddat teamet och vunnit ett flertal affärer av större dignitet. Under de senaste åren har bolaget inte bara växt på ett tillfredsställande sätt, de har också under år 2019 lyckats uppvisa en tillväxt av sin Planacyaffär på imponerande 165%. Grattis ViewBase!

Partner of the Year

Under 2019 har denna partner fortsatt att utöka sitt Planacyteam och dubblerat sin licensförsäljning i förhållande till fjolåret – inte bara genom en imponerande nyförsäljning utan också genom en bra retention då de ökat det levererade värdet till befintliga kunder. Med ett kompetent team av hungriga konsulter och säljare fortsätter partnern att starkt bidra till utvecklingen av Planacy som produkt och bolag. För andra året i rad, grattis Millnet BI!

Avslutningsvis vill vi igen säga hur otroligt glada vi är över att arbeta med våra grymma och kompetenta partners, som alla är otroligt viktiga i Planacys resa. Stort tack för 2019! Vi ser fram emot ett ännu mer framgångsrikt år med er 2020.

planacy-partnerpriser-2019

Relaterade inlägg

Vill du veta mer?

Planacys planeringsplattform kan integreras och anpassas efter din verksamhet.

Kontakt Karriär