Planeringsplattformen Planacy 

Sömlösa integrationer för data och analys 

Integrera Planacy med Excel, ert affärssystem eller marknadens ledande business intelligence system - börja arbeta datadrivet och maximera värdet av er investering med en oslagbar ROI!

Boka möte

En datadriven Best-of-breed platform med sömlösa integrationer 

Utnyttja datan i ert affärssystem, styrkorna med Excel eller investeringen ni gjort i er business intelligence plattform med sömlösa integrationer till Planacy. Med en integrerad plattform för såväl datamodell som analys och uppföljning minskar ni implementationstid, underhållet och förvaltningen. Ni får en integrerad helhetslösning som gör det enklare för er att bedriva en mer datadriven planeringsprocess med ökad kvalitet på arbetet.  

Integrera med business intelligence

Maximera värdet av er investering i MS PowerBI®, Qlik® eller Tableau® genom att sömlöst integrera er business intelligence (BI) plattform med Planacy.

Läs mer

Excel & Google Sheet Add-ins

Med vår Excel add-in slipper ni allt det manuella arbetet och riskerna som budgetering och prognostisering i Excel medför. Det är enkelt läsa ut data från Planacy till Excel – skapa era prognoser i Planacy och använd Excel till rapportering och ad-hoc analyser.

Läs mer

Data Integration Service

Koppla ihop och integrera Planacy med nödvändiga försystem och datalager för att få en sömlös helhet med automatiskt uppdaterade strukturer och utfallsdata. Planacys Data Integration Service erbjuder både färdiga connectorer mot affärs- och finansiella rapportsystem samt möjligheten att skapa specifikt anpassade connectorer baserade på ert behov.

Software Partners  

Planacy samarbetar med ledande SaaS-bolag och systemleverantörer som kompletterar och stärker vårt produkterbjudande – så som Bright Analytics  och PE Accounting.

Läs mer om vårt partnererbjudande

Ta kontakt med oss idag! 

Börja arbeta datadrivet med er finansiella planering – boka en demo eller kontakta oss idag. 

Boka demo Kontakta oss

Planacy Produktblad

Lämna din e-post för att ladda ned produktbladet.

Kontakta oss