Business Developer & Planning Specialist

Stockholm

 

Har du också suttit med huvudvärk och jobbat övertid på grund av en dålig budget- eller prognosprocess? Vill du inte hellre använda din kompetens till att hjälpa företag och verksamheter att förenkla, förbättra och effektivisera ett mer datadrivet budget- och prognosarbete?

 

Planacy söker dig – en driven planeringsexpert

Vi är ett ungt techbolag med höga ambitioner som är inne i en expansiv, utmanande och rolig fas. Vi har utvecklat en kraftfull plattform och med den intagit positionen som Sveriges ledande best-of-breed system för datadriven budget, prognos och planering. Vår plattform både förenklar och effektiviserar ett mer värdeskapande arbete och bidrar till bättre planerade och mer framgångsrika företag och verksamheter.

Med en bra bit över 100 kunder, däribland Trustly, Fyndiq, Foodora, Fjällräven och Vitamin Well, har vi bevisat värdet som vår produkt kan leverera. Nu är det dags att skala upp!

Sverige är vår hemmaplan, Skandinavien vår marknad – men en ledande position i Europa är vårt mål. Nu söker nu dig som tillsammans med ett drivet, kompetent och engagerat team vill vara med på resan att förverkliga vår vision: att bidra till bättre planerade och mer framgångsrika företag.

Specialisten med passion

Vem är du?

Du har antingen en relevant akademisk utbildning, arbetar eller har tidigare arbetat, som controller i 2-3 år och vill nu arbeta i en kund och verksamhetsnära roll. Du har en stor passion för att analysera och optimera processer samtidigt som du är social, strukturerad, noggrann och initiativrik. Du vill vara en del av ett entreprenöriellt team där din passion samt din erfarenhet av budget- och prognosprocesser och nyfikenhet för ny teknik får ett stort utrymme.

Om rollen

På Planacy kommer du arbeta med en produkt i framkant. Du kommer vara specialisten som tillsammans med kollegorna i teamet hjälper våra kunder att designa optimala budget- och prognosprocesser och att få ut så mycket värde som möjligt av såväl systemet som sitt prognosarbete. Du kommer ha en social och affärsutvecklande roll som arbetar nära sälj och våra tekniska experter samt dagligen har kontakt med befintliga och presumtiva kunder. Med din passion och kompetens som grund och vår innovativa och kraftfulla plattform som medel leder du kundprojekt och skapar anpassade och mer effektiva processer som förflyttar kunden till en mer kontinuerlig och datadriven finansiell planering.

 

Egenskaper du besitter

 • Driven och passionerad
 • Strukturerad och noggrann
 • Kommunikativ och pedagogisk
 • Tekniskt intresserad
 • Stort intresse för att optimera finansiella processer
 • Flytande engelska i tal och skrift

Meriterande kompetenser

 • Redovisningskunskaper
 • Erfarenhet av balansräkning och kassaflöde
 • Arbetat med något av de moderna business intelligence systemen (Qlik, Power BI, Tableau)

 

Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö och bra anställningsvillkor

Hos oss har alla medarbetare en nyckelroll och en stor påverkan på produkt och bolagets utveckling. Vi har en passion för det vi gör, har kul tillsammans och firar våra framgångar med bubbel, fredagsburgare och en välfylld ölkyl – samt en veckas årlig Take Off till trevliga destinationer i (oftast södra) Europa.

Vi är övertygade om att ifall teamet som gör vår framgång möjlig mår bra, då kommer framgången bli desto större. Vi erbjuder därför en hög grad av tillit och värdesätter ett stort engagemang med en hög grad av ansvarstagande. Samt:

 • Flexibel arbetsmiljö
 • Fast lön kryddat med rörlig
 • 6 veckors semester
 • Ett väldigt bra pensionsupplägg
 • Heltäckande sjukvårdsförsäkring samt ytterligare förmåner

 

Klart du ska vara en del av Team Planacys resa!

Urval och intervjuer sker löpande. Ansök till tjänsten redan idag

Vid frågor om tjänsten kontakta vår VD Jimmy Stenqvist Evegård på mail eller telefon, 0736-330 396.

Sök tjänsten

Så tycker våra medarbetare

Emelie Svensson

Planning Specialist & Head of Digital Training

– Det finns stor möjlighet att påverka både produkten och företagets utveckling.

"Alla är otroligt kompetenta och jag lär mig något nytt varje dag. Jag har även möjlighet att påverka mitt eget arbete och min utveckling – alla ideér alltid är välkomna."