Sales Executive

Stockholm

 

Vår passion är att skapa mervärde i budget och prognosarbetet – vad är din passion?

Vi söker dig som är en driven självgående person som triggas av högt tempo, utveckling och långsiktiga relationer. Du jobbar strukturerat och når dina resultat med fokus på service och kvalitet samtidigt som du skapar relationer med guldkant. Har du dessutom energi, eget driv och ett affärssinne som präglas av en prestigelös och ödmjuk inställning – läs mer om vad som krävs för att bli vår nya kollega!

I rollen som Sales Executive spenderar du hälften av din tid ute hos partners och kunder, skapar relationer, gör affärer och bygger förtroende. Förutom din dagliga kontakt med partners har du stakeholders hos kunder; CFOs, Head of Business Controll och Senior Business Controllers. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat följande:

  • Du sköter kontakten och ansvarar för att partners säljer
  • Du ansvarar för att partners har rätt förutsättningar för tillväxt
  • Du vårdar relationen med partners och följer upp
  • Du balanserar din tid mellan försäljning, affärsutveckling och administration
  • Du samarbetar med teamet för att skapa värde och utveckling
  • Detta kan bli början på en utvecklingsresa för dig som har det som krävs för att lyckas i rollen
  • Du rapporterar till VD

Läs mer om tjänsten & ansök via SalesOnly

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Miléne Strömqvist. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR.

För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via SalesOnlys annons. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsiden gått ut.

Ansök via SalesOnly

Så tycker våra medarbetare

Emelie Svensson

Business Developer & Planning Specialist

– Det finns stor möjlighet att påverka både produkten och företagets utveckling.

"Alla är otroligt kompetenta och jag lär mig något nytt varje dag. Jag har även möjlighet att påverka mitt eget arbete och min utveckling – alla ideér alltid är välkomna."