Matsmart är ett expansivt tillväxtbolag med verksamhet i flera länder och en omsättning på över 400 miljoner kronor – och detta är bara början. Därför har de nu investerat i en budget, prognos och planeringsplattform för att undvika framtida komplicerade och personberoende budgetprocesser. Matsmart ville ha ett enkelt verktyg som är flexibelt och kan växa med företaget och anpassas efter deras unika processer.

I Planacy arbetar Matsmart med operativ planering och traditionell budgetering där de bland annat har stöd för sin resultatbudgetering, med drivarbaserade planeringsprocesser för: sälj, HR- & personalbudgetering, inköp, investeringar samt fördelning av centrala kostnader.

Matsmart själva upplever en stor nytta med Planacys integrationer. De kommer att integrera plattformen med Power BI för att strömlinjeforma sin finansiella planering med detaljerad uppföljning och analys.

Matsmarts affärsidé går ut på att rädda helt perfekt mat från att slängas i soporna och istället sälja den billigt online – något som inte bara är hållbart och smart utan även otroligt viktigt för planeten. Hittills har Matsmarts kunder och leverantörer räddat över 11 000 ton mat från att slängas helt i onödan. Läs mer om Matsmart och deras fantastiska initiativ

Affären genomfördes tillsammans med vår partner Millnet BI.

Relaterade inlägg

Vill du veta mer?

Planacys planeringsplattform kan helt integreras med och anpassas för din verksamhet.

Kontakta oss Kundcase