Valde Planacy som sin lösning för budgetering och prognostisering

Semantix upplevde att deras tidigare lösning för budget och prognos inte fungerade optimalt och sökte därför efter ett system som var mer anpassningsbart efter deras verksamhet. De ville att det nya systemet skulle ge mer stöd till de involverade i budget- och prognosprocessen, samt att de skulle kunna fortsätta jobba med QlikSense.

I Planacy fann Semantix vad de sökte – ett helt anpassningsbart verktyg för budget och prognos som kan integreras med QlikSense. I Planacy arbetar de med traditionell budget och fasta prognoser, med processer som sälj-, resultat- och personalbudgetering, samt fördelning av interna och centrala kostnader.   

Semantix själva upplever att Planacy hjälpt dem få en effektivare och mer värdeskapande budget och prognosprocess. Den största nyttan de ser är att det är enklare att delegera processen. Användarna kan enkelt arbeta med sina delar och skicka fram och tillbaka i ett tydligt workflow och attestflöde.  

Semantix grundades 1969 och har nu 400 medarbetare spridda i 7 olika länder och på 11 olika kontor. Semantix ligger på 13:e plats på listan över största språkföretag i världen och har det största nätverket av språkexperter i Europa! Deras språkexperter finns utspridda över 60 länder, vilket borgar för en verkligt global närvaro oavsett var du tänker göra affärer.

Affären genomfördes tillsammans med vår partner ViewBase.

Relaterade inlägg

Vill du veta mer?

Planacys planeringsplattform kan integreras och anpassas efter din verksamhet.

Kontakt Karriär