Sedan Vitamin Well implementerat Planacy för sin budget och prognosprocess har de upplevt ett minskat beroendet av Excel. Utöver det är en av de största nyttorna de ser det automatiska konsoliderandet av intäkter och kostnader.

Vitamin Well ser att de med hjälp av Planacy har fått en effektivare och mer värdeskapande budget och prognosprocess som uppskattas av slutanvändarna i verksamheten på grund av dess enkelhet och tydlighet. 

I Planacy jobbar Vitamin Well med budgetering och fasta prognoser. De har en gedigen lösning för processer så som: Sälj, Investeringar, Projekt, HR & Personal, samt Aktivitetsplanering – vilket sömlöst driver intäkter och kostnader till deras Resultatbudget. De har också integrerat Planacy med sitt Business Intelligence system, Power BI, för en sammanhängande lösning för budget, prognos samt analys och rapportering.

Vitamin Well grundades 2008 och erbjuder ett modernt, nyttigare och välsmakande alternativ till läsk och söta juicer. Bolaget har idag försäljning i över 60 länder. Läs mer om Vitamin Well

Affären genomfördes tillsamman med vår partner Business Vision

Relaterade inlägg

Vill du veta mer?

Planacys planeringsplattform kan integreras och anpassas efter din verksamhet.

Kontakta oss Kundcase