Planacy ingår partnerskap med Business Vision – en Microsoft guldpartner med gedigen kompetens inom business intelligence, data analytics, data warehouse och planeringsprocesser.

Med över 40 medarbetare på kontoren i Stockholm och Göteborg levererar Business Vision i nära samarbete med sina kunder lösningar som gör skillnad. Lösningar som gör kunderna mer datadrivna och enklare kan fatta beslut.

"När vi frågade Microsoft Sverige om vilka deras främsta Business Intelligence partners är var de snabba med att nämna Business Vision. En kompetens vi snabbt fick bekräftat i våra gemensamma dialoger under hösten."
– Jimmy Stenqvist Evegård, CEO på Planacy

Business Vision levererar produkter och tjänster till några av Sveriges ledande varumärken inom branscher som bank och försäkring, telecom, fastigheter, retail och industri. Nu vidgar de sitt erbjudande med Planacy.

"Med glädje och stor tillförsikt välkomnar vi Michael Bjelvenmark och hela hans team på Business Vision som Planacypartner. Med Planacy i deras produkt- och tjänsteportfölj är vi övertygade om att Business Vision kommer leverera ett stort värde för sina kunder och vi ser fram emot att aktivera dem som Planacypartner under kommande veckor".
– Jimmy Stenqvist Evegård

Läs mer om Business Vision

Relaterade inlägg

Vill du veta mer?

Planacys planeringsplattform kan integreras och anpassas efter din verksamhet.

Kontakta oss Karriär