Planacy har ingått partnerskap med Climber, ett BI-konsultbolag som är Europas största Qlik-partner och ledande inom molnbaserade dataanalyslösningar i Qlik Sense.

”Både vi och Planacy är i en expansiv fas och det är helt rätt läge att inleda ett samarbete. Vår omfattande erfarenhet av budgetlösningar och finansiell uppföljning i Qlik Sense, kombinerat med Planacys expertis från budget- och prognosverktyg skapar ett starkt erbjudande”, säger Jonas Grundström, Senior Business Consultant på Climber.

Climber utvecklar hållbara business intelligence lösningar i Qlik för alla typer av verksamhetsbehov, men för att kunna arbeta optimalt med finansiell analys krävs också ett effektivt system för budget, prognos och planering.

”För att bli en viktig del av den operationella uppföljningen måste budgetprocessen, allt från datahantering till inmatning och analys, förenklas för att sedan förädlas – och processen fokuseras på det som driver affären. Planacys smarta funktionalitet och sömlösa integration med Qlik möjliggör just det. Det är en perfect match, helt enkelt”, förklarar Jonas.

Planacy förenklar ett mer kollaborativt och värdeskapande arbete med just budget, prognos och planering. Integrerat med business intelligence förenklas och ökar dessutom kvalitén av den finansiella eller operativa planeringsprocessen.

”Med vår unika och kraftfulla plattform, som sömlöst kan integreras med de ledande BI-systemen, skapar vi tillsammans med Climber förutsättningar för mer proaktiva och intelligenta verksamheter. Deras expertis och långa erfarenhet inom finansiell planering och analys bidrar till ett oslagbart värde för våra gemensamma kunder”, säger Jimmy Stenqvist Evegård, VD på Planacy.

Climber grundades år 2007 i Stockholm och har arbetat med Qlik sedan starten. Idag har de flest certifierade konsulter i Europa, vilket är en av anledningarna till att de är en passande partner för Planacy.

”Vår partnerstrategi är tydlig. Vi ska arbeta med respektive marknads mest kompetenta och progressiva bolag inom vår vertikal. Climber är Europas ledande Qlik-partner och delar vår vision om att skapa mer intelligenta och framgångsrika företag. Med Planacy och våra kraftfulla och sömlösa integrationer till Qliks plattform ska det bli otroligt kul att se värdet som Climber kan skapa för sina kunder, inte bara i Sverige utan på sikt även i Europa”, avslutar Jimmy.

On-demand Webinar: Effektivare Budget och Prognos

Här nedan kan ni se Planacy och Climbers webinar om hur ni kan arbeta effektivare med ert budget- och prognosarbete med hjälp av ett modernt och kraftfullt systemstöd. Vi pratar också om:

  • vad ni ska tänka på för att öka värdet av ert finansiella planeringsarbete samt
  • vikten av att identifiera och arbeta med genomtänkta budgetdrivare och
  • välja rätt insiktsnivå för att öka kvaliteten på prognosen

Se webinar hos Climber

Relaterade inlägg

Vill du veta mer?

Planacys planeringsplattform kan helt integreras och anpassas för din verksamhet. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta ossOm Planacy