LIN Education effektiviserar budgetarbetet

Publicerad nov 12, 2018  |  Dela: 

Med drivarbaserad budgetering enligt en matrisstruktur effektiviserar LIN Education sin budget och prognosprocess.

LIN Education digitaliserar lärandet för skolor, organisationer och företag genom verktyg, innehåll och pedagogik. Missionen är att med digitaliseringens kraft göra lärandet effektivare, roligare och mer meningsfullt.

Planacys mission för området budget och prognos är likartad. Att med en modern, integrerad och anpassningsbar planeringsplattform göra budget- och prognosarbetet effektivare, roligare och mer värdeskapande.

LIN Education har under hösten implementerat och rullat ut Planacy i verksamheten enligt en matrisstruktur för att effektivisera sitt budgetarbete. Plattformen ger dem stöd för Personalbudgetering och budgetering av deras olika typer av Försäljning (Hårdvara, Licens och Konsult). De olika processerna driver till resultatbudgeten på såväl Cost Center som Business Area-nivå vilket ger dem en bra överblick över de olika delarna i processen.

Affären och implementationen genomfördes tillsammans med vår partner Sparks.

LIN Education omsätter närmare 600 miljoner kronor och har idag drygt 100 medarbetare med huvudkontor i Göteborg och mötesplatser runt om i Sverige och Norge. Läs mer om LIN Education.

 

Vill du ta steget mot en enklare planeringsprocess?

Vi kontaktar er redan idag - upplev plattformen och prata med våra experter om hur Planacy kan skapa värde för er. 

Vill ni veta vad det kostar att investera i ett modernt systemstöd för budget, prognos och planering? Gå till Planacys pris- och licensmodell och få ert licenspris presenterat direkt på skärmen.