Marknadens mest progressiva partnernätverk

Äntligen var det dags för Planacy Partner Summit 2020. Under året fortsatte vi tillsammans med våra partners att utveckla vår affär. Vi expanderade vårt partnernätverk och kan med stolthet och självsäkerhet påstå att vi har det mest kompetenta och progressiva partnernätverket på den svenska marknaden inom vertikalen datadriven budget & prognos.

Våra partners är centrala i vår strategi och i den framgång som vi skapar tillsammans. Våra partners gör det möjligt för oss att fokusera på att leverera den mest kompletta tekniska plattformen – samtidigt som de med sin verksamhetskunskap och branschfokus fokuserar på att konfigurera, integrera och strömlinjeforma plattformen för att våra gemensamma kunder ska få ut maximalt värde från sin investering.

Med Planacy vill vi förenkla ett mer datadrivet och kontinuerligt arbete med budget, prognos och planering för våra kunder. Vi vill att det finansiella planeringsarbetet ska vara mer värdeskapande och fungera som ett kvalitativt styrmedel. Tillsammans med våra partners möjliggör vi detta och därför förtjänar dem, precis som tidigare år, att framhävas för sina insatser! Nedan finner ni vinnarna av våra partnerpriser och respektive motivering för år 2020.

Rookie Success of the Year

Vi etablerade ett flertal nya partnerskap under 2020, men ett av dem stack ut – årets Rookie Success 2020 tilldelades Exsitec för ett imponerande första år som Planacypartner.

Customer Deal of the Year

Vi är stolta över alla våra kunder, men vissa kundleveranser förtjänar dock att hyllas lite extra. Årets Customer Deal 2020 går till hela teamet på Millnet BI för en viktigt affär och eminent genomförd implementation av större dignitet.

Partner Consultant of the Year

Vi är såklart även stolta över alla våra partnerkonsulter! Årets pris för Partner Consultant 2020 går dock till en konsult som levererat en heltäckande och strömlinjeformad planeringsprocess för en viktig kund och med lyhördhet, engagemang och inte minst feedback bidragit till produkt och affärsutveckling – Mats Hedberg på Solita Sweden.

Growth Partner of the Year

Utan tillväxt stagnerar man – och växt har vi fortsatt göra. Årets pris för Growth Partner 2020 går till den partner som procentuellt uppvisade den mest imponerande tillväxten – Climber.

Partner of the Year

Sist men inte minst har vi priset för årets mest framstående Planacypartner. Priset tilldelas den partner som levererat flest nya kunder med hög kundnöjdhet, samtidigt som de levererat mer, bredare och mer strömlinjeformade lösningar för sina befintliga. För tredje året i rad går priset som Partner of the Year till Millnet BI.

Som tidigare nämnt är våra partners centrala i vår strategi och för att vi ska kunna leverera vårt kundlöfte – enklare, effektivare och mer värdeskapande budget, prognos och planeringsprocesser – till våra gemensamma kunder.

Tack för ett fantastiskt år och Partner Summit 2020! Vi har börjat 2021 bra och med hoppfullhet ser vi fram emot att fortsätta den framgångsrika resan tillsammans.

Jimmy Stenqvist Evegård

VD på Planacy

Är ni intresserade av att effektivisera ett mer datadrivet budget, prognos och planeringsarbete? Då är ni välkomna att ta kontakt med oss eller någon av våra partners.

 

Relaterade inlägg

Vill du veta mer?

Planacys planeringsplattform kan helt integreras och anpassas för din verksamhet.

Boka demo  Kontakta oss