Med Planacy 6.0 tar vi användarvänligt och värdeskapande planeringsarbete till nästa nivå. Under året som gått har vi investerat mycket tid, svett och tårar i produktutvecklingen och vi är extremt glada över att äntligen kunna presentera resultatet för kunder och partners!

Planacy 6.0 innehåller en mängd innovativa nyheter och funktioner, bland annat ett helt nytt gränssnitt med en snyggare och mer intelligent overview, vilket ökar användarvänligheten, användarupplevelsen och förenklar navigationen. Releasen har dessutom ett uppdaterat tekniskt ramverk som gör att vi kan intensifiera vår utveckling av nya funktioner och skapa en ännu bättre användarupplevelse.

Under utvecklingen av 6.0 har vi fokuserat mycket på att förbättra sök- och filtreringsmöjligheterna och vi har även optimerat mallarna för att ta tillvara på hela skärmen (för er som älskar mycket data i mallarna) – vilket underlättar arbetet för de med budgetansvar. För konsulterna har vi utökat konfigureringsmöjligheterna i plattformen vilket gör att tröskeln för implementering sänks – och att våra kunders ROI ökar ytterligare!

Vår filosofi och produktvision är tydlig – med Planacy vill vi förenkla ett mer kollaborativt, proaktivt och kontinuerligt arbete med finansiell planering och på så vis bidra till bättre planerade och mer framgångsrika företag och verksamheter. Med vårt breda och kompetenta partnernätverk och vår innovativa och kraftfulla plattform har vi etablerat oss som marknadens ledande best-of-breed-system för budget, prognos och planering. Med denna release tar vi Planacy till nästa nivå och ökar avståndet till de konkurrerande alternativen ytterligare.

Sammanfattningsvis kommer man med vår senaste version av Planacy kunna effektivisera och öka värdet av sitt budget-, prognos- och planeringsarbete än mer – och vi är övertygade om att ni som SuperUsers såväl som slutanvändare kommer att uppskatta utvecklingen lika mycket som vi!

Vill du ha en demo av Planacy 6.0?

 

Boka demo

Relaterade inlägg

Vill du veta mer?

Planacys planeringsplattform kan helt anpassas efter din verksamhet och sömlöst integreras med ert BI-system.

Boka demo Kontakta oss