Med stor glädje och stolthet blir Planacy en validerad Qlik® Technology Partner. Genom det tekniska partnerskapet med Qlik® fortsätter Planacy skapa värde för kunder och partners genom innovativa integrationer mellan plattformarna.

"Det är oerhört glädjande att bli validerad och intagen i Qliks Technology Partner Program och med partnerskapet på plats kommer vi fortsätta skapa värde för våra kunder."
– Jimmy Stenqvist Evegård, CEO på Planacy

Planacy har sitt ursprung inom business intelligence och har sen start varit fast övertygade om att en modern budget-, prognos- och planeringsplattform ska integreras väl med marknadens ledande BI-plattformar. Inte bara för analysobjekt likt konkurrerande budget- och prognoslösningar, utan även för hela den dimensionella datamodellen.

"Med närhet till Qliks utvecklingsavdelning kommer vi ännu bättre kunna fokusera på att utveckla marknadens bästa integrationer och den mest innovativa plattformen för budget, prognos och planering."

Genom Planacys integrationer kan kunderna nyttja sina redan gjorda investeringar och få en sammanhängande lösning för planering och analys. Något som visat sig vara framgångsrikt i kundled, men även hos progressiva partners som vill skapa värde för sina kunder.

"Över hälften av våra kunder i Sverige har sömlöst integrerat Planacy med sin Qlik-plattform. Med det här partnerskapet i ryggen kommer vi som Qlik Technology Partner öka trovärdigheten och kraften i vårt budskap och enklare kunna bearbeta nya kunder såväl som partners, både i och utanför Sverige."

Med över 48.000 kunder i över 100 länder hjälper Qlik företag runt om i världen att arbeta smartare och ta bättre beslut genom deras kraftfulla plattform för business intelligence och business analytics.

"Qliks innovativa utveckling och häftiga företagsresa är något man alltid sett upp till och beundrat. Därför är vi otroligt stolta över att bli en del av Qlik-gemenskapen som en auktoriserad teknisk partner".

Läs mer om Qlik

Relaterade inlägg

Vill du veta mer?

Planacys planeringsplattform kan integreras och anpassas efter din verksamhet.

Kontakta oss Karriär