Planacy G2 High Performer

G2 är den största och mest pålitliga samlingsplatsen för autentiska recensioner av programvaror, och används årligen av mer än 80 miljoner människor för att fatta bättre investeringsbeslut. I dagarna släppte G2 sin Summer Report 2023 och Planacy har inte bara kvalificerats in i rapporten, utan även utsetts till en High Performer inom kategorin budget och prognos. Detta är något som inget annat skandinaviskt SaaS-bolag inom finansiell planering tidigare lyckats med. 

"Även om vi är ett relativt litet SaaS-bolag visar det här erkännandet att vår produkt lever upp till vad vi lovar och att vi som innovativ utmanare kan konkurrera med de äldre och större drakarna.” säger Jimmy Stenqvist Evegård, VD på Planacy.

 

En G2 High Performer märkning innebär att mjukvaruprodukten har fått genomgående positiva användarrecensioner på G2-plattformen och dessutom visat en stark marknadsnärvaro. Beteckningen är ett erkännande av programvarans förmåga att möta kundernas förväntningar och leverera en utmärkt funktionell prestanda. 

” Vi började samarbeta med G2 hösten 2022 med ambitionen att samla in och kvalificera input från kunder till den fortsatta utvecklingen av produkten. Att vi redan inom ett år blivit erkända som en High Performer inom kategorin för budget och prognos är vi oerhört stolta över, men detta är bara början på resan.” säger Jimmy.  

 

För att alltid kunna presentera ett uppdaterat marknadsläge identifierar, klassificerar och rangordnar G2 varje kvartal de ledande mjukvarorna baserat på input och feedback direkt från kunder och användare. Planacy siktar på ett långsiktigt samarbete med review-plattformen för att med ständigt uppdaterade insikter kunna fortsätta innovera finansiell planering. 

 “Arbetet framåt fortsätter och Planacy ska vara den entreprenöriella utmanaren och tillhandahålla den ledande FP&A-plattformen på den europeiska marknaden” avslutar Jimmy. 

Data från rapporten 

Ta del av data från rapporten och läs mer om våra användares omdöme om Planacy på G2.com. 

Relaterade inlägg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inte kommande webinars eller nya blogginlägg.

Prenumerera