Vi på Planacy är väldigt glada och stolta över våra fina partnersambarbeten och när restriktionerna släpptes kunde vi äntligen genomföra vårt årliga partnerevent igen! Under Planacy Partner Summit 2022 blickade vi framåt på det kommande året, men även bakåt för att hylla de partners som utmärkt sig lite extra under 2021. I år delade vi ut priser för årets Customer Deal, Growth Partner, Partner Consultant, och sist men inte minst – Partner of the Year. Nedan finner du vinnarna och respektive motivering.

planacy-partner-summit-2022

2021 års vinnare

Customer Deal of the Year – Kristoffer Gustavsson för Elajo

Envetet har denna person med ihärdighet under året arbetat på i både med- och (viss) motvind. Fler affärer har stängts än förlorats och några av de nya kunderna är, eller kommer att bli fina referenser. Så som Elajo Invest – en affär som gjorde att 2021 års Customer Deal of the Year gick till Kristoffer GustavssonExsitec!

planacy-partner-summit-2022-kristoffer-gustavsson

Growth Partner of the Year – Climber

Med ett duktigt team som börjat etableras och goda resultat under året har denna partner fortsatt uppvisa en attraktiv tillväxt om nästan 100%, samtidigt som ni ständigt behåller högst genomsnittligt ACV av samtliga partners. För andra året i rad gick 2021 års Growth Partner of the Year till Climber!

planacy-partner-summit-2022-climber

Partner Consultant of the Year – Stina Erlands

Med positiv attityd agerar hon ständigt föredömligt med tydliga bugg- och förbättringsrapporter samt utmärkt input till vidareutvecklingen av produkt och moduler. Hon leverera även ett väldigt uppskattat och högt värde för sina kunder. Tillsammans med oss har hon dessutom – med hårt slit – lyckats etablera ett starkt erbjudande för kassaflödesprognostisering. 2021 års Partner Consultant of the Year gick därför till Stina ErlandsExsitec!

Partner of the Year – Exsitec

Från marknad och sälj till leverans och kundvård har denna partner med en imponerande bredd och styrka fortsatt leverera såväl kvantitet som kvalitét. Två har under året blivit en och med fokus på kundvärde fortsätter denna partner att expandera befintlig kundbas samtidigt som de växer med nya fina konton. 2021 års Partner of the Year gick till Exsitec!

Vi vill även passa på att rikta ett stort tack till samtliga partners för deras insatser under 2021 – nu blickar vi framåt och gör 2022 ännu bättre!

Relaterade inlägg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inte kommande webinars eller nya blogginlägg.

Prenumerera