Planacy partnermingel 2024

Igår var det dags för Planacys partnermingel 2024. Våra partners är en viktig faktor till vår framgång och en viktig del i att vi har lyckats inta en ledande position på marknaden.

Planacys partnermingel 2024 ägde, precis som förra året, rum på TAK i Stockholm. Där presenterade vi några spännande Planacyuppdateringar och firade våra gemensamma framgångar och de av våra partners som under 2023 stått ut lite extra. I år delade vi ut priser för årets Customer Deal, Growth Partner, Partner Consultant, och sist men inte minst – Partner of the Year. Nedan finner du årets vinnare och respektive motivering.

Vi fortsätter resan med att transformera den finansiella planeringen- och styrningen och skapa mer datadrivna verksamheter. Våra partners spelar en viktig roll på den resan och under året har vi fortsatt leverera attraktiv tillväxt på den svenska marknaden. Därför lyfter vi idag på hatten för alla våra partners som bidrar till utvecklingen av Planacy!

– Jimmy Stenqvist Evegård, VD på Planacy.

Årets pristagare

Customer Deal of the Year 2023 - Exsitec

Vissa affärer tar lite längre tid, vissa affärer kräver lite fler resurser och vissa affärer smäller lite högre när de väl vinns. Årets mest prominenta partneraffär krävde ett starkt teamwork och över 4 års dialog, men small desto högre när den väl signades. 2023 års Customer Deal of the Year går till Exsitec.

Planacy partnermingel 2024- customer deal of the year
Planacy partnemingel 2024 - partner consultant of the year

Partner Consultant of the Year 2023 - Måns Östberg

Med stor känsla för såväl teknik som kundnytta tar denna konsult sig alltid tid att testa nya funktioner i produkten och kommer med värdefull input kring hur Planacy kan bli ännu bättre. I en ny kostym, där han ansvarar för att bygga Planacyaffären, erhåller han priset för andra gången. Årets Partner Consultant of the Year går till Måns Östberg på Kolibri Vision.

Growth Partner of the Year 2023 - Climber

Att ständigt sträva högre är en viktig del av Planacys DNA. Så också för denna partner som under året fortsatt klättra uppåt med en stark vilja och ambition. Med en tillväxt om 40% går årets Growth Partner of the Year till Climber.

Planacy partnermingel 2024 - growth partner of the year
Planacy partnermingel 2024 - partner of the year

Partner of the Year 2023 - Exsitec 

Med knuten näve har man tagit sig ann de utmaningar man ställts inför under året. Med Stina som erfaren Tech Lead säkerställer man en god kontinuitet och bra kvalitet i leveransen samtidigt som man under året, inte bara vann den största affären i partnerled, utan också vann flest nya kunder. 2023 års Partner of the Year går till ingen mindre än Exsitec.

Stort tack till samtliga partners för allt vi genomförde under 2023! Under 2024 fortsätter vi att utveckla produkten än mer och samtidigt stärker vi Planacys position på marknaden. 

Relaterade inlägg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inte kommande webinars eller nya blogginlägg.

Prenumerera