Under det senaste kalenderåret kan Planacy uppvisa en ARR tillväxt på närmare 100%. Nu gör sig företaget redo för en ännu större tillväxt under 2020 – och en expansion i Europa.

"Med den skandinaviska marknadens mest innovativa och kraftfulla planeringsplattform är vi nu redo att kliva ut på en större marknad och fylla det behov som finns där"
– Jimmy Stenqvist Evegård, CEO på Planacy.

Jimmy-planacy-citat

Planacy har idag befintliga partners i Malta och Rumänien, men Sverige är ännu den absolut största marknaden där de samarbetar med några av de mest framstående IT-konsultbolagen inom verksamhetsstyrning. År 2020 kommer därför stort fokus att läggas på att hitta och ingå partnerskap på en bredare marknad i Europa, någonting som Mikael Edh – nybliven Chief Business Development Officer (CBDO) på Planacy – kommer att vara mycket involverad i.

"Vi har en produkt som vi ser saknas runt om i Europa, en unik produkt som är specifikt framtagen för att komplettera moderna business intelligence system med budget och prognos."
– Mikael Edh på Planacy

Som en del i expansionen har Planacy nyligen rekryterat Elisabet Norrgård till rollen som Growth Marketing Manager, samt Emelie Svensson som Business Developer. Emelie kommer främst att stödja befintliga och nya partners i andra länder, medan Elisabets huvuduppgift är att bidra till ytterligare tillväxt.

"Det känns fantastiskt att få arbeta inom IT branschen igen, särskilt på Planacy som har ett extremt drivet och talangfullt team. Jag ser fram emot att med mina kunskaper bidra till företagets fortsatta utveckling."
– Elisabet Norrgård på Planacy. 

Det är tydligt att övergången från att arbeta med budget och prognos i Excel till moderna och kraftfulla plattformar har påbörjats. Som en betydande aktör kommer Planacy under de närmsta åren att inta en ledande roll i Europa.

"Det är ett ambitiöst mål som vi med spänning och tillförsikt ser fram emot att förverkliga. "
– Jimmy Stenqvist Evegård

Relaterade inlägg

Vill du veta mer?

Planacys planeringsplattform kan integreras och anpassas efter din verksamhet.

Kontakta oss Karriär