Planacy blir Qlik® Technology Partner

Publicerad dec 03, 2018  |  Dela: 

Med stor glädje och stolthet blir Planacy en validerad Qlik® Technology Partner. Genom det tekniska partnerskapet med Qlik® fortsätter Planacy skapa värde för kunder och partners genom innovativa integrationer mellan plattformarna.

”Det är oerhört glädjande att bli validerad och intagen i Qliks Technology Partner Program. Med partnerskapet på plats kommer vi fortsätta skapa värde för våra kunder och med närhet till Qliks utvecklingsavdelning än bättre kunna fokusera på att utveckla marknadens bästa integrationer och den mest innovativa plattformen för budget, prognos och planering.” säger Jimmy Stenqvist Evegård, VD på Planacy.

Planacy har sitt ursprung inom Business Intelligence och har sen start varit fast övertygade om att en modern budget-, prognos- och planeringsplattform ska integreras väl med marknadens ledande BI-plattformar. Inte bara för analysobjekt likt konkurrerande budget- och prognoslösningar, utan även för hela den dimensionella datamodellen. Genom Planacys integrationer kan kunderna nyttja sina redan gjorda investeringar och få en sammanhängande lösning för planering och analys. Något som visat sig vara framgångsrikt i kundled men även hos progressiva partners som vill skapa värde för sina kunder.

”Över hälften av våra kunder i Sverige har Planacy sömlöst integrerat med sin Qlik-plattform. Med våra kraftfulla integrationer och det här partnerskapet i ryggen kommer vi som Qlik Technology Partner öka trovärdigheten och kraften i vårt budskap och enklare kunna bearbeta nya kunder såväl som nya partners både i och utanför Sverige." säger Jimmy.  

Med över 48.000 kunder i över 100 länder hjälper Qlik företag runt om i världen att arbeta smartare och ta bättre beslut genom deras kraftfulla plattform för Business Intelligence och Business Analytics.

”Qliks innovativa utveckling och häftiga företagsresa är något man alltid sett upp till och beundrat. Det är med stolthet vi nu blir en del av Qlik-gemenskapen som en auktoriserad teknisk partner.” avslutar Jimmy.

Läs mer om Qlik.

Vill du ta steget mot en enklare planeringsprocess?

Vi kontaktar er redan idag - upplev plattformen och prata med våra experter om hur Planacy kan skapa värde för er. 

Vill ni veta vad det kostar att investera i ett modernt systemstöd för budget, prognos och planering? Gå till Planacys pris- och licensmodell och få ert licenspris presenterat direkt på skärmen.