Som en av de mest erfarna Qlik-konsulterna på den rumänska marknaden har Q&Q Info valt att bredda sitt kund- och värdeerbjudande med Planacy.

Likt många Qlik-konsulter världen över har man noterat ett stort behov hos sina kunder av att komplettera ett av marknadens bästa Business Intelligence-system med en best-of-breed plattform för budget, prognos och planering. En plattform som lika agilt som Qlik kan anpassas för kundens processer och skapa så stor nytta och värde som möjligt för verksamheten.

Med Planacy kommer Q&Q Info nu erbjuda företag på den rumänska marknaden möjlgheten att ta tillvara på sina gjorda investeringar i datamodeller och analys och få en sammanhängande,  sömlöst integrerad budget-, prognos- och planeringsprocess.

“Vi är så glada över att Q&Q Info valt att samarbeta med Planacy de är en av Rumäniens mest erfarna Qlik Partners med en hög kompetens inom området budget och prognos. Vi ser fram emot att kicka igång partnerskapet tillsammans med QQ och känna av den Rumänska marknaden”.
– Jimmy Stenqvist Evegård, VD på Planacy.

Q&Q är partner med Qlik och specialiserade på deras produktplattform sen 2005. De har sedan start levererat Planacyexpertis till över 150 kunder. Läs mer om Q&Q Info.

Relaterade inlägg

Vill du veta mer?

Planacys planeringsplattform kan integreras och anpassas efter din verksamhet.

Kontakta oss Karriär