Efter ihärdigt arbete under vintern släpper vi nu årets första release – Planacy 2022.1! Denna release innehåller bland annat funktioner som minskar implementationstiden och underlättar för kunderna med ett mer avancerat planeringsbehov. Dessutom släpper vi äntligen vår efterlängtade Excel add-in!

Utöver ytterligare optimering av prestandan, säkerheten, samt skalbarheten för större kunder för Planacy 2022.1 med sig ett antal nya och efterlängtade funktioner och tilläggstjänster. Vi släpper bl.a. funktionen Private Mode som gör det möjligt att med en knapptryckning arbeta med ett prognosscenario i en mer sluten krets – exempelvis inom business controller teamet inför en prognosprocess eller efter processen om vissa korrigeringar behöver ske.

Som sagt släpper vi även vår efterlängtade Excel Add-in med Planacy 2022.1! Denna Excel Add-in är en enkel och intuitiv verktygslåda inne i Excel som gör det möjligt att arbeta mer integrerat med Planacy och Excel. Du kan smidigt och enkelt båda ladda data till Planacy samt extrahera data från Planacy till Excel. Med enkla val styr du vilken data som läses ut vilket gör att egna analyser och rapporter baserat på prognoser i Planacy enkelt kan sättas upp. Skapa försäljningsanalyser, kassaflödesrapporter eller resultatavvikelser – och varför inte koppla dem till Powerpoint och skapa en automatiskt uppdaterad management rapportering?

Google and Excel add-ins

Med Planacy 2022.1 fortsätter vi dessutom att investera kraftigt i utvecklingen av våra best-practice-planning moduler. Modulerna bidrar inte bara till snabba implementationer och anpassningar av plattformen, utan skapar också optimala förutsättningar för våra kunder att bedriva ett mer värdeskapande arbete med den finansiella planeringen.

Med Planacy 2022.1 och våra utvecklade tilläggstjänster tar vi ytterligare ett kliv på resan mot att förenkla och effektivisera ett mer datadrivet arbete med budget, prognos och planering – och därmed bidra till bättre planerade och mer framgångsrika företag och verksamheter.

Ta kontakt med oss om du vill veta mer om releasen eller hur ni som verksamhet kan förenkla ert arbete med den finansiella planeringen.

 

Boka rådgivning med en planeringsexpert

Relaterade inlägg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inte kommande webinars eller nya blogginlägg.

Prenumerera