Nykundskampanj

Få en Planacylicens för 0,00 kr det första året!

Det finns många företag som använder gamla, trötta och oflexibla system för deras budget-, prognos-, och planeringsprocesser. Det vill vi ändra på! 

Boka demo

hero-illustration@2xCreated with Sketch.Budget statususer

Nykundskampanj 2021

Vår mål är att bidra till mer framgångsrika företag genom att möjliggöra mer kontinuerliga, effektiva, data-drivna och värdeskapande planeringsprocesser. Därför erbjuder vi nya kunder som har ett befintligt system för budget, prognos och planering Planacy Entry, Planacy Basic och Planacy Large till en kostnad av 0,00 kr det första året! Dessutom erbjuder vi 80% rabatt på Planacy Group, Planacy Enterprise och Planacy Enterprise+.

Kontakta oss eller boka en demo för mer information!

Villkor för kampanjen

Denna kampanj är tillgänglig för kunder som idag har ett annat systemstöd för budget, prognos och planering (Excel och andra standardiserade system räknas ej) och skriver på ett licensavtal för minst 12 månader.

För att nyttja kampanjerbjudandet behövs en skriftlig motivering till varför ni vill lämna er nuvarande lösning, samt vilka fördelar ni ser med att implementera Planacy. 

Kampanjen gäller för både Planacy Cloud och Planacy Private Hosting.

Kampanjen är giltig från den 1 maj 2021 till och med 31 december 2021, men kan komma att avslutas tidigare. Utöver licenskostnaden som under det första året är rabatterad med 80-100% tillkommer en implementationskostnad för att anpassa systemet utefter era processer och regelverk.