Investor relations

Ett entreprenöriellt SaaS-bolag med passion

planacy-logo-horizontalCreated with Sketch.

Om Planacy

Planacy är ett SaaS-bolag som utvecklas efter visionen att effektivisera och förenkla ett mer kollaborativt arbete med finansiell planering – och på så vis bidra till mer framgångsrika och bättre planerade verksamheter. Detta gör vi genom att göra arbetet med budget, prognos och planering enklare och mer värdeskapande. 

Med ett brett partnernätverk och en innovativ och kraftfull plattform har vi etablerat oss som marknadens ledande best-of-breed system för budget, prognos och planering. Med ett genomgående fokus på enkelhet, skalbarhet och tillväxt har vi intensifierat utvecklingen för att nå målet om att bli ett noterat SaaS-bolag som är ledande på den europeiska marknaden.

Bli delägare

Planacy AB genomförde under hösten 2020 en nyemission genom Pepins Group AB. Handel i ägarbolaget Planacy Partners Sweden AB kommer att ske vid fyra tillfällen om året via Pepins Market. Preliminär start är Q1 2021.

Läs mer hos Pepins

– Planacy drivs av passion!

”Med en innovativ plattform och dedikerade partners bidrar vi till bättre planerade och mer framgångsrika företag. Tillsammans bygger vi ett skalbart, svenskt SaaS-bolag med attraktiv tillväxt, lönsamhet och värdering”.

Jimmy Stenqvist Evegård
VD

Nyheter från Planacy

Vill du veta mer?

Kontakta oss Besök Pepins