Qlik Technologies

Intuitiv Business Intelligence - Snabbare svar. Fler insikter.

Planacy är en Qlik Technology Partner. Det tekniska partnerskapet mellan Qlik och Planacy skapar värde för kunder och partners genom innovativa integrationer mellan plattformarna.

Om Qlik:

Med över 48.000 kunder hjälper vi företag runt om i världen att röra sig snabbare, arbeta smartare och ta bättre beslut genom vår intuitiva och kraftfulla plattform för Business Intelligence och Business Analytics. Vår plattform är den enda på marknaden som möjliggör öppen, nyfikenhetsdriven utforskning och analys, vilket ger alla - på alla nivåer i företaget - möjligheten att skaffa sig verkliga insikter som leder till riktiga resultat och transformativa förändringar.

 

 

www.qlik.com

Bredda ert erbjudande och få nöjdare kunder – Bli en Planacy partner

Vill ni bredda ert erbjudande, få nöjdare kunder och öka era intäkter? Det kan ni göra genom att erbjuda era kunder en modern planeringsplattform som ger dem en effektivare och mer värdeskapande planeringsprocess. Vi på Planacy har som ambition att växa och bli framgångsrika tillsammans med våra partners och kunder – läs mer om vårt partnererbjudande.