Jobba på Planacy

Vi söker kompetenta, engagerade och drivna medarbetare

Vi på Planacy har teamwork som värdegrund och lever efter värdeorden passion, kreativitet och professionalitet. Vår värdegrund och våra värdeord genomsyrar allt vi gör. Vi jobbar hårt och stundtals intensivt, men vi trivs och har kul tillsammans.

Planacy är ett techbolag med höga ambitioner som är inne i en expansiv fas. Därför är vi ständigt i behov av kompetenta, engagerade och drivna medarbetare – medarbetare som vill vara med och förverkliga vår vision om att hjälpa företag att proaktivt blicka framåt och bli mer framgångsrika.

Vill du vara med på resan? Sök då någon av tjänsterna nedan.

Lediga tjänster

Hör från våra medarbetare

Patrik Hogler

Frontend Developer

– Jag kan vara mig själv och får jobba med det jag brinner för.

“Arbetet är utmanade, stimulerande och utvecklande vilket passar mig bra. Varje person har sin spetskompetens men vi finns alltid där för att stötta och komplettera varandra.”

– Planacy är allt det jag vill ha från en arbetsplats.

“För mig är det väldigt viktigt att mitt arbete är varierat, kreativt och utvecklande, men viktigast av allt är att jag trivs på arbetsplatsen och med kollegorna – och det gör jag verkligen på Planacy.”

Elisabet N. Innala

Growth Marketing Manager

Emelie Svensson

Planning Specialist & Head of Digital Training

– Det finns stor möjlighet att påverka både produkten och företagets utveckling.

"Alla är otroligt kompetenta och jag lär mig något nytt varje dag. Jag har även möjlighet att påverka mitt eget arbete och min utveckling – alla ideér alltid är välkomna."

– Vi är helt enkelt ett fantastiskt team med en fantastisk produkt.

"Det är väldigt roligt att jobba med en så otroligt bra och innovativ produkt som dessutom ligger helt rätt i tiden. Jag kan själv se hur den verkligen underlättar för kunderna. Det är också väldigt givande att få arbeta tätt tillsammans med partners och kollegor som är oerhört kompetenta och trevliga (läs roliga)."

Jonas Kilström

Business Process & Solution Architect

Har du frågor eller vill veta mer om Planacy?

 

Kontakta oss