Onboarding

Kom igång på bara några veckor

Oslagbart time-to-value! Tack vare vår unika arkitektur och långa erfarenhet av finansiell planering kan vi leverera en skräddarsydd lösning på några veckor. 

Se pris

En trygg och snabb onboarding

En vanlig rädsla när man ska investera i ett nytt verktyg är att processen är kostsam, krånglig och tidskrävande. Med Planacy kan ni förvänta er en trygg och snabb onboarding. Tack vare våra kraftfulla moduler och anpassningsbara plattform kan Planacy implementeras för er verksamhet på några veckor. Detta ger er en skräddarsydd plattform som ni kan växa med och som underlättar er finansiella planering.  

Onboarding

Vår kompetens från business controlling och finansiell planering, tillsammans med Planacys kraftfulla moduler och unika anpassningsbarhet gör att ni kan vara igång på bara 5-8 veckor. Hur lång tid just er lösning tar att implementera beror på ett flertal faktorer: er tillgänglighet, er affärslogik, integrationer och omfattningen på er lösning.   

Vi ser vår onboarding som inledningen på ett kontinuerligt samarbete. Eftersom era behov antagligen kommer att förändras över tid, kommer vi finnas där med specialiststöd för att hjälpa er att utveckla och optimera er finansiella planering.  

Boka möte

Integrationer

Med en sömlöst integrerad plattform för såväl datamodell som analys och uppföljning blir implementationstiden kort. Lösningen kräver dessutom mindre underhåll och förvaltning. Ni får en sammanhängande och integrerad lösning som underlättar ett datadrivet arbete med den finansiella styrningen av er verksamhet. 

Planacy har ett välutvecklat API, connectorer, integrationer till de ledande business intelligence systemen och smidiga add-ins till Excel och Google Sheets.

Läs mer om våra integrationer

 

On-Demand Training 

För att få ut maximal nytta av er investering krävs kunskap och trygghet. Vi erbjuder därför alla våra kunder tillgång till vår on-Demand Training Platform med ett brett utbud av kurser för administratörer och slutanvändare.

Läs mer om vår Training Platform

on-boarding-implemntation-planacy

– Vi borde ha implementerat Planacy för länge sen!

"Lätt att implementera och nästan omedelbar återbetalning genom förbättringar av alla delar av processen. Eliminerar Excel-ark och ger administrativ noggrannhet när budgeten konsolideras".

Läs mer recensioner på G2.com

 

 

planacy-onboarding-implementation

Ta kontakt med oss idag! 

Att komma igång med Planacy kräver inget större projekt. Ta kontakt med oss idag och diskutera med våra specialister hur ni moderniserar ert finansiella planeringsarbete.  

Boka demo Kontakta oss