Bli Planacy Partner

Hjälp företag att planera sin verksamhet enklare och effektivare!

Vi har ett stort och växande nätverk av partners som delar vår passion för att hjälpa verksamheter att arbeta effektivare och mer datadrivet med sin finansiella planering. Läs mer om hur Planacy kan hjälpa er och era kunder samt om vilken partnerskapsform som passar er bäst, eller varför inte boka in ett möte för att diskutera ett framtida samarbete.

Boka ett möte

Marknadsledande system

Planacy är den skandinaviska marknadens ledande system för budget, prognos och planering. Tillsammans med våra partners effektiviserar vi i dagsläget planeringsprocesserna för över 140 medelstora till stora företag från olika branscher.

Vår vision är att hjälpa företag att proaktivt blicka framåt och bli mer framgångsrika genom att göra arbetet med budget, prognos och planering enklare och mer värdeskapande. Vi välkomnar fler progressiva företag som delar vår vision och vill vara en del av Planacys partnernätverk.

 

Varför partners älskar Planacy

Meeting

Stark efterfrågan på lösningen

Planacy är Nordens ledande system för finansiella planeringsprocesser och används av fler än 180 medelstora till stora företag och tillväxtbolag för att effektivisera deras planeringsprocesser. Plattformen är byggd för att hantera en komplex och föränderlig verklighet och kan enkelt och tidseffektivt anpassas för olika verksamheter, processer och behov. 

Långa kundrelationer

Med 96% nöjda kunder och en hög grad av licensförnyelse hjälper ni kunden att skaffa en lösning som de blir nöjda med och som behålls över lång tid. Detta skapar möjligheter för er att fördjupa er relation med era kunder för att på så vis bredda er affär och säkra er roll som betrodd rådgivare. 

Nära och värderad partnerrelation

Vi på Planacy värderar våra partners högt och ser vårt partnernätverk som en viktig del av vår framtida resa. I ett partnerskap kommer vi att supportera er så att vi tillsammans kan säkerställa att ni får så mycket nytta av vår relation som möjligt.  

Vilket partnerprogram passar er bäst?

Referral Partner

 

Passar för dig som har en nära relation med financeteamet och vill hjälpa dem att skaffa bättre stöd för datadriven planering. Du skickar kvalificerade leads till oss och sen driver vi på Planacy dialogen med kund där ni involveras så mycket som ni önskar. Vid affär får ni sedan en ersättning återkommande basis eller av engångskaraktär, baserat på era preferenser. 

 

Solution Partner

 

Ett solution partnerskap passar för dig som har eller vill få djup kunskap inom budget & planning-domänen och har en organisation som har erfarenhet från både verksamhetsmässiga och tekniska dialoger med kunder. Vi lär er organisation hur man säljer, marknadsför, levererar och supporterar Planacy och stöttar er sedan i er resa tillsammans med oss. I detta partnerskap äger ni relationen med kunden och får en löpande kommission när ni säljer Planacy. 

 

Software Partner

 

Erbjuder du en mjukvara där du ser nytta i att dina kunder har en modern och flexibel lösning för att arbeta med finansiell planering? är software partnerskap rätt för dig! Tillsammans skapar vi ett kombinerat erbjudande för att leverera mer värde för kunden än vi kan göra var för sig. Detta möjliggör både en större potentiell marknad för er lösning som blir mer central för kunden och säkerställer därmed en längre relation med era kunder. 

 

Vanliga frågor

 

Hur vet jag att Planacy är en bra match för mitt företag? 
Vad kan jag förvänta mig från ett partnerskap med Planacy? 

Bli en del av Planacys Partnernätverk!

Fyll gärna i nedan formulär eller kontakta Erik Gidlund för mer information om hur ni kan komma igång med att erbjuda den ledande best-of-breed plattformen för budget, prognos och planering. 

Ansök om partnerskap