Konsultbolaget Exsitec, som är en av marknadens största återförsäljare av Visma, har nu ingått partnerskap med Planacy. Exsitec är specialister på affärssystem, beslutsstöd, digitalisering och skräddarsydda verksamhetsapplikationer och tillsammans med Planacy vill de möjliggöra en effektivare, enklare och roligare vardag för sina kunder.

– Vi är mycket imponerade av vad vi sett hittills och den feedback vi fått från några av våra befintliga kunder som valt Planacy utan vår inblandning, säger Johan Kallblad, VD på Exsitec.

Förutom budget och prognos erbjuder Exsitec även några av marknadens ledande Business Intelligence system så som Qlik och Power BI, vilka enkelt och sömlöst kan integreras med Planacy för en sammanhängande lösning.

– Att ta in Planacy som en integrerad del i vårt erbjudande är helt i linje med vår vision att erbjuda våra kunder bästa möjliga IT-stöd för sin verksamhet för att göra deras vardag effektivare, enklare och roligare, menar Johan.

Exsitecs pågående börsnotering, fortsatta tillväxt och stora traineeprogram är bevis på det behov som finns på marknaden och tillsammans med Planacy kan de nu erbjuda nya och befintliga kunder ett av marknadens mest moderna och effektiva verktyg för budget, prognos och planering.

– Exsitec är ett progressivt bolag med en tydlig framåtanda. De har under lång tid varit ledande inom vår vertikal och en optimal partner för Planacy. Med deras breda kompetens och erfarenhet av att digitalisera i allmänhet och effektivisera budget- och prognosprocesser i synnerhet, ska det bli otroligt kul att se värdet vi tillsammans kan skapa för våra kunder, säger Jimmy Stenqvist Evegård, VD på Planacy.

Under den korta period som partnerskapet varit aktivt har Exsitec redan levererat Planacy till ett flertal kunder och Jimmy ser mycket positivt på framtiden.

– Exsitec och deras anställda imponerar. De har redan börjat leverera Planacy framgångsrikt och jag är övertygad om att de inom kort kommer vara en av våra mest framstående partners, avslutar Jimmy.

Besök Exsitec

Relaterade inlägg

Vill du veta mer?

Planacys planeringsplattform kan integreras och anpassas efter din verksamhet.

Kontakta oss Karriär