Nu släpper vi Planacy 4.0 – Med kraftfull, innovativ och värdeskapande funktionalitet 

Efter en intensiv utvecklingsperiod är vi väldigt glada över att kunna presentera releasen Planacy 4.0! Planacy 4.0 är en innehållsrik release med en mängd uppdateringar och nyheter som förenklar både administration, implementationen och konfiguration.  I releasen finns också ny kraftfull funktionalitet i inmatningsmallar för slutanvändarna.

Releasen innehåller bland annat ett omdisponerat och uppdaterat administrativt gränssnitt med en kraftigt förbättrad användarhantering och rättighetsstyrning, samt förenklad scenariohantering för att ännu smidigare kunna rulla ut nya budget- och prognosrundor med några få knapptryck. Vi har även inkluderat en uppdaterad mailfunktionalitet för att effektivare kunna driva på processen.

Konfigurationen av inmatningsmallar i Planacy 4.0 bjuder på uppdaterade möjligheter att skapa mallar som är mer överskådliga, grafiska och stödjande för slutanvändare. Dessutom innehåller mallarna ny kraftfull funktionalitet; exempelvis låsning av celler på aggregerade nivåer, med möjlighet att omfördela underliggande värden utan att den låsta totalnivån förändras.

Som vanligt i våra releaser har vi även haft ett stort fokus på att förbättra prestandan för kunder med stora mängder data och mallar. Vi har även passat på att vidareutveckla vår editor för drivningar, för att hantera fler och mer komplexa drivningar och beräkningar enkelt och förvaltningsbart. 

Allt som allt vågar vi påstå att releasen av Planacy 4.0, och kraftfullheten i plattformen, tar oss långt närmre vår vision.

Kontakta oss idag så kan vi berätta mer om releasen och hur Planacy kan skapa värde för just dig och ditt företag!

Har ni redan Planacy? Kontakta er Planacy partner och boka in en uppgradering till senaste version för att ta del av den nya funktionaliteten.

P.S. För er som Planacypartner innehåller releasen en rad nya funktioner och förbättringar för att effektivisera implementationen och konfigurationen. Med hjälp av Planacy 4.0 kommer ni tidseffektivt kunna leverera ännu mer värde till era kunder.

Relaterade inlägg

Vill du veta mer?

Planacys planeringsplattform kan integreras och anpassas efter din verksamhet.

Kontakta oss Karriär