Planacy hisspitch

5 anledningar till att ni borde välja Planacy 

Inte övertygad om att ett systemstöd är det bästa för er finansiella planering? Här har du 5 anledningar till varför du borde välja Planacy för att framtidssäkra er finansiella planering och analys.

planacy-illustration-1Created with Sketch.

1. Spara tid med automation

Slipp onödigt och tråkigt arbete och få mer tid över till annat. Minimera dina manuella arbetsuppgifter genom heltäckande integrationer, enkel uppsättning av nya prognoser och alternativa scenarion, samt automatisk rapportering av prognoser och utfall.

2. Öka kvaliteten och säkerheten

Med Planacy slipper du fundera över om du verkligen arbetar i rätt fil eller om någon ändrat en formel någonstans. Med tydliga workflows anpassade för er verksamhet och rollbaserad säkerhet höjer ni kvalitén på arbetet och säkerheten i siffrorna – allt för att kunna fatta bättre och snabbare beslut!

3. Förbättra engagemang och kollaboration

Med Planacy är det enkelt att decentralisera planeringsprocessen och hämta input från verksamheten. Genom att kontinuerligt arbeta med begrepp som är välbekanta för användarna ökar ni engagemanget, ägandeskapet och förståelsen för de lagda prognoserna.

4. Snabb implementation och hög kundnöjdhet

Med Planacy kan ni förvänta er en trygg och snabb onboarding. Tack vare våra kraftfulla moduler och anpassningsbara plattform kan implementationen vara klar snabbt och smidigt. Med närmare 200 kunder från vitt olika branscher och dokumenterat hög kundnöjdhet hos G2.com kommer ni inte bara känna en ny trygghet i era siffror, utan även i er lösning och investering.

5. Sömlösa integrationer och connectorer

Planacy kan bland annat integreras med Excel, Google Sheets, ert affärssystem eller marknadens ledande business intelligence system. På så vis kan ni börja arbeta datadrivet och maximera värdet av er investering med oslagbar ROI! Se alla våra integrationer här.

jimmy

Författare

Jimmy Stenqvist Evegård
CEO & Financial Planning Geek
jimmy@planacy.com
Linkedin

 

On-demand eller personlig demo?

Om du är intresserad av att se mer av Planacy kan du ladda ned vår korta on-demand demo här, annars är du också välkommen att boka en personlig demo med en av våra planeringsexperter!

Boka demo

on-boarding-planacy-implementation

Trusted by

Kom igång på några veckor!

Planacys planeringsplattform kan helt integreras och anpassas efter er verksamhet på bara några veckor.

Boka demo Erbjudande