Torsdag den 24:e november klockan 09.00-10.30 

Westmanska Palatset, Holländargatan 17, Stockholm 

 

I en oförutsägbar värld som ändras allt snabbare är det viktigare än någonsin att veta hur man arbetar datadrivet, dynamiskt och agilt. Här har ni som CFO respektive Controllers en nyckelroll för att er verksamhet ska lyckas! Vad passar då bättre än att få ta del av nya verktyg och trender inom finansiell planering? 

Vi på Planacy är glada över att tillsammans med Ekan Management kunna bjuda in till ett inspirerande frukostevent på temat Datadriven och dynamisk finansiell styrning. På eventet kommer vi tala om:  

 

  • Utmaningar som en budget kan medföra i en föränderlig omvärld 
  • Trender inom finansiell planering 
  • Hur den statiska budgeten kan omvandlas till ett strategiskt finansiellt styrinstrument 
  • Automation, rullande prognos, beyond budgeting, scenarioplanering och prediktivitet och mycket mer  

Dessutom kommer det lyftas exempel på inspirerande nya finansiella styrmedel och vilken roll de moderna systemstöden spelar i sammanhanget. Detta vill ni inte missa! 

Anmäl dig här!

 

Agenda

08.30 - Frukost och mingel

09.00 - Välkomna

09.05 - Rikard Olsson, Kerstin Ollesson och Mikael Edh talar 

10.00 - Frågor, diskussioner och fortsatt mingel med likasinnade 

 

Talare 

Rikard Olsson: VD för Beyond Budgeting Advisory. Rikard Olsson har bred erfarenhet från såväl linjearbete som rådgivare till bolag och offentliga organisationer, både i Sverige och utomlands.  

Kerstin Ollesson: Senior Managementkonsult och Affärsområdesansvarig på Ekan Management. Kerstin Ollesson har en lång erfarenhet från linjearbete, samt som rådgivare för programvaruleverantörer inom CPM och FP&A området. 

Mikael Edh: Affärsutvecklingschef med ansvar för Planacys produkterbjudande. Mikael Edh har många års erfarenhet från olika roller inom FP&A, främst på globala företag med fokus på finansiella planeringsprocesser. 

 

 

Relaterade inlägg

Vill du veta mer?

Planacys planeringsplattform kan integreras och anpassas efter din verksamhet.

Boka demo Kontakta oss