Sveriges främsta plattform för datadriven budget, prognos och planering - Planacy, ingår ett nytt strategiskt partnerskap. Tillsammans med Implema, ledande specialist på affärssystemen SAP och Microsoft Dynamics, kan man nu erbjuda Implemas nuvarande och kommande kunder en lösning för effektivare datadriven finansiell planering.

Digitaliseringsexperten Implema har med sina över 20 års erfarenhet länge stöttat företag till mer effektiva och hållbara affärsprocesser. Implema hjälper organisationer med sin digitala helhet, genom att både erbjuda affärsystemen SAP och Microsoft Dynamics och marknadsledande best-of-breed lösningar. 

"Vi är mycket glada över att lägga till Planacy till vårt ekosystem av strategiska partners. Tillsammans med dem kan vi nu erbjuda våra kunder förenklad, löpande budget- och prognosplanering. Med detta verktyg kan de till exempel arbeta med ”agil styrning” och ”beyond budget”. Vi är övertygade om att flera av våra kunder kommer kunna dra stor nytta av detta i sin resa mot en automatiserad och mer kvalitetssäker datadriven finansiell planering och uppföljning."

- Birgitta Ward, Partneransvarig på Implema

 

Implemas kontinuerliga tillväxt, och marknadens fortsatta efterfrågan av SAP och Microsoft Dynamics, är tydliga tecken på nyttan kunder ser i digitaliseringen av sina verksamheter. Med Planacy kommer de nu också kunna erbjuda kunder marknadens mest moderna och effektiva verktyg för budget, prognos och planering. 

"Det ska bli kul att både fortsätta och öka samarbetet med Implema. Med Implemas gedigna erfarenhet av affärsystem, digitalisering generellt, och planering i synnerhet, kan vi tillsammans erbjuda företag som jobbar med SAP och Microsoft Dynamics en lösning i världklass. Vi har redan ett antal gemensamma dialoger med kunder till Implema och ser fram emot att kunna hjälpa organisationer till en mer välplanerad och effektiv vardag"

- Erik Gidlund, CRO och Partneransvarig på Planacy.  

 

För mer information, vänligen kontakta:  
Ann-Sophie Modigh, Marketing & Communications Director Implema, 073-343 89 35, ann-sophie.modigh@implema.se
Erik Gidlund, CRO Planacy, 070-898 69 07, erik.gidlund@planacy.se 

Om Planacy 
Planacy grundades 2015 och är ett svenskt SaaS-bolag som förenklar ett datadrivet och kontinuerligt arbete med finansiell planering. Genom ett mer proaktivt och värdeskapande arbete med budget, prognos och planering bidrar Planacy till bättre planerade och mer framgångsrika företag och verksamheter. Företaget har en innovativ och kraftfull plattform med fler än 180 kunder, och har därmed etablerat sig som marknadens ledande plattform för datadriven budget, prognos och planering. 

Läs mer om Planacy

Om Implema  
Vi stärker konkurrenskraften hos våra kunder genom intelligent digitalisering. Som Sveriges ledande specialist på affärssystemen SAP och Microsoft Dynamics ser vi till att våra kunder snabbt och säkert får ett affärssystem som är redo för framtiden. Härifrån utforskar vi nya idéer och arbetssätt, samt hjälper kunden att maximera nyttan av den senaste tekniken. Implema har levererat affärskritiska projekt sedan 1998. Idag är vi 180 medarbetare utspridda på 10 kontor, från Malmö i söder till Umeå i norr, och omsätter 300 MSEK. 

Läs mer om Implema

 

 

Relaterade inlägg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inte kommande webinars eller nya blogginlägg.

Prenumerera