Är du controller, CFO eller har du en liknande roll? Då skulle vi verkligen uppskatta ditt bidrag till vår årliga rapport The State of Corporate Financial Planning. 

Vi på Planacy håller just nu på att ta fram nästa års upplaga av rapporten The State of Corporate Financial Planning – en nulägesanalys och framtidsspaning av svenska företags arbete med finansiell planering. Syftet med undersökningen och rapporten är att samla in och sprida kompetens inom finansiell planering och på så vis erbjuda stöd i hur företag kan och bör utveckla sina finansiella budget- och prognosprocesser.  

Om du jobbar med finansiell planering skulle vi verkligen uppskatta om du tog dig tid att svara på vår survey – det tar bara några minuter! Som tack för att du deltar är du med i utlottningen av ett presentkort från GoGift på 2000 kr, samt får ta del av rapporten före alla andra. Rapporten innehåller värdefulla insikter som kan hjälpa ditt företag att ta den finansiella planeringen till nästa nivå. Du får också stenkoll på hur andra företag tacklar samma utmaningar som ni.  

Rapporten beräknas vara klar i mars.  

Stort tack på förhand för ditt bidrag! 

Relaterade inlägg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inte kommande webinars eller nya blogginlägg.

Prenumerera