partners-of-the-year-2022

Våra partners är oerhört värdefulla för oss. De är en viktig faktor till vår framgång och i att vi har lyckats inta den ledande position på marknaden som vi idag har. För att uppmärksamma detta anordnar vi varje år Planacy Partner Mingle & Awards, vilket ägde rum igår 30/3. Denna gång höll vi till på TAK i Stockholm där vi firade våra gemensamma framgångar och de av våra partners som under 2022 utvecklats och framträtt lite extra. Se nedan vem som fick pris för Planacy Partners of the year 2022. 

År 2021 började vi komplettera vår affär med egen försäljning och med ett eget leveranserbjudande. Genom detta har vi kunnat öka tillväxttakten ytterligare och under 2022 ökat våra återkommande avtalsintäkter med närmare 50%. Tillsammans med våra partners, som tillför både kompetens och bredd utifrån system och bransch, har vi idag ett starkt erbjudande för hela marknaden. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla detta tillsammans.  

”Vi älskar våra partners och att tillsammans transformera arbetet med finansiell planering till mer datadrivna och värdeskapande processer. Att därför fira framgångarna och det vi tillsammans har lyckats uppnå under fjolåret är alltid en av årets höjdpunkter.

– Jimmy Stenqvist Evegård, VD på Planacy.

Årets pristagare

Customer Deal of the Year 2022 - Lars Sjögren, Solita Sweden 

Med envishet tog man sig an en drake och med uthållighet i otaliga avtalsdiskussioner drog man affären i mål, inte bara en gång utan två gånger, när man stängde årets mest prominenta affär. Ett riktigt teamwork med Lars Sjögren vid rodret. 2022 års Customer Deal of the Year går till Solita Sweden. 

customer-deal-2022
partner-consultant-2022

Partner Consultant of the Year 2022 - Stina Erlands, Exsitec 

En viktig kugge har under året blivit ännu mer viktig. Med hårt slit, en positiv inställning och bra attityd fortsätter hon i sin roll som arkitekt på ett föredömligt sätt att bidra till exemplariska kundlösningar samt att stärka produkten med genomtänkt input. Årets Partner Consultant of the Year går för andra året i rad till Stina Erlands på Exsitec. 

Growth Partner of the Year 2022 - Business Vision 

Med gedigen kunskap inom finansiell planering har man med trovärdighet fortsatt skapa och driva nya dialoger på egen hand. En kunskap och trovärdighet som bidrog till en imponerande avslutning på året när man nådde en stark tillväxt om närmare 200%. Årets Growth Partner of the Year går till Business Vision.  

growth-partner-2022
planacy-partner-2022

Partner of the Year 2022 - Exsitec 

Utmaningar är till för att övervinnas. Med en gedigen kompetens och en stark tro på sin egen sälj- och leveransförmåga har man fortsatt skala upp affären. Man har expanderat såväl kundbas som befintliga kunder, och för att ta sig an framtiden har man skolat in fler nya konsulter än någon annan. Återigen har man bevisat vem som är herren på täppan. 2022 års Partner of the Year går till ingen mindre än Exsitec. 

Avslutningsvis vill vi rikta ett stort tack till samtliga partners för allt vi genomförde under 2022! Under 2023 fortsätter vi att utveckla produkten och stärka Planacys position på marknaden. 

Relaterade inlägg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inte kommande webinars eller nya blogginlägg.

Prenumerera